jueves, 5 de septiembre de 2013

Aplicacions sectorials

Seguiment d’expedients: programa que integra la gestió de clients, expedients, cobraments i pagaments a compte, gestió i control d’hores de feina i minutació, Vàlid per a despatxos d’advocats i professionals en general.

Calçat i confecció: aplicació amb talles i colors orientada a les empreses i botigues de calçat i confecció. Inclou edició d’etiquetes amb codi de barres, lectura de vendes amb terminals de captura de dades i, si es desitja, TPV i gestió de tiquets de caixa

TPV:  Terminal punt de venda per a botigues amb venda directa al públic. Inclou etiquetes amb codi de barres, venda amb lectors de codis de barres, gestió de caixa. Disponible també per a pantalles tàctils.


Centres d’estètica i perruqueria: aplicació sectorial que permet l’agenda de reserva d’hores i espais de treball, el control dels clients que s’estan atenent i el tancament del tiquet de venda i la gestió de caixa.

SAT (Serveis d’assistència tècnica):  programa per a la gestió de fulls de treball, entrada d’hores treballades, consums de material, albarans i facturació, així com el seguiment de tot el procés de la feina dins el taller. Aplicació valida per a tallers de reparació d’automòbils, tallers de servei tècnic nàutic i instal·ladors en general

Producció: aplicació amb definició d’escandall multi nivell i llançament d’ordes de producció, i seguiment de tot el procés productiu. Permet gestionar treballs externs.

Galeries d’art: software especialitzat en la gestió d’informació de la galeria: artistes, tècniques i obres. Inclou gestió de màrqueting i comunicació amb els potencials compradors. Pot incloure TPV per a la gestió del taulell.



1 comentario: